HEALTHCOACH

De meeste mensen weten dat je met een fit en krachtig lijf gezonder door het leven gaat. Ben jij je er van bewust dat een vitaal lijf minder risico’s loopt op allerlei verschillende lichamelijke complicaties? Bijna iedereen weet het, maar doet er niets aan, totdat het te laat is.

Hoe perfect zou een plek zijn waar je ultieme rust ervaart, waar je ultiem kunt ontladen, ultieme vorm van privacy kunt ervaren en ultieme focus kunt hebben. Dit alles ervaar je terwijl je aan jouw gezondheid en vitaliteit werkt. Onze Boutique is het ultieme kernpunt in jouw leven waar je dit gaat ervaren. Er is niets waar je afgeleid door raakt en terwijl je met je lichaam bezig bent kun je de rust opzoeken.

Onze missie is om gezonde en fitte levens te realiseren. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk. Met onze intensieve begeleiding verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel voor de leden op maat gemaakt.

BEDRIJFSFITNESS

Uit onderzoek van de Universiteit van Warwick is gebleken dat geluk en vitaliteit mensen productiever kan maken met 12%. Gelukkige en vitale werknemers gebruiken de tijd die ze hebben efficiënter, waardoor ze sneller kunnen werken zonder kwaliteit in te leveren. Lees hier hoe dit zit en wat bedrijfsfitness voor ondernemers jou kan opleveren. Ben jij een fitte en gezonde ondernemer? Dan heeft dit een positief effect op de werkvloer. Laat jouw gezondheid te wensen over? Start dan eerst bij jezelf!

E-Coaching

Een coaching programma kan veel tijd in beslag nemen. Je moet immers naar de coach toe reizen, over het algemeen op vastgestelde momenten in de week. Dit kan lastig zijn als je een drukke baan, (jonge) kinderen hebt of een leven dat zo afwisselend is dat het moeilijk is om afspraken te plannen. E-coaching kan dan uitkomst bieden.
Dit schema is voor 8 weken en wordt op jou als persoon aangepast, iedereen heeft andere doelen en een ander lichaam.
Wij stellen vragen over bijvoorbeeld je doelen, ervaringen en vervolgens maken wij een voedingsschema. Sturen jou een wekelijks voedingsschema, tips en maken een persoonlijke berekening door middel van de vragenlijst. Ook geven we begeleiding met sport & ontspanning. We houden contact per mail & whatsapp.
Dit zal jou motiveren beter leren eten, trainen en ontspannen.

★ Kosten: €99 (8 weken) Wij doen dit samen 

HEALTHCOACH

Fitness Girl

”Fit & Health Body”

Vandaag de dag nemen we steeds minder de tijd om onszelf goed te voeden. Ons lichaam raakt ondervoed, ook al worden we steeds zwaarder. Omdat we vullen inplaats van voeden. We voldoen niet meer aan de basisbehoeften van ons lichaam en de juiste balans van inspanning, ontspanning en beweging. Je lichaam en geest raken hierdoor uit balans. Je lichaam krijgt vage klachten en je voelt je zwaar, moe en futloos.
Wist je bijvoorbeeld dat je per jaar minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnenkrijgt? En dat die gedeeltelijk worden opgeslagen in je lichaam?
Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Deze schade hoopt zich op, jaar na jaar. Het is dan ook niet vreemd als jij pas tussen je 30e en 40e levensjaar last krijgt van bepaalde klachten.

Purity reikt je een leef- en voedingswijze aan die op jouw klachten en persoonlijke behoefte is afgestemd.                 
                                                       ”Become the best version of yourself”

Door de focus op voedingspatroon en leefstijl worden jouw problemen aangepakt. Ook geef ik advies over beweging. Want zoveel mogelijk calorieën verbranden is een nutteloze bezigheid! U verbrand niet alleen vet maar ook spieren en u verstoort hormonen die u slank moeten houden. Veel mensen kiezen voor cardiotraining en minder eten, vervolgens zijn ze jaren bezig die overtollige kilo’s er af te trainen. Ze weten niet dat je veel betere prestaties kan leveren door anders te gaan sporten en je voedingsschema aan te passen. (Snelle suikers, gluten en koemelk laten staan en goede vetten en krachttraining zorgen voor resultaat!)
Je functioneert zoveel beter op alle levensgebieden als je in balans, vitaal en energiek bent! Goede voeding werkt als medicijn.
Wij geloven niet in afslankdiëten, wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het niet werkt. Men verliest immers alleen vocht en spieren maar slechts weinig vetmassa. Na afloop van een dieet valt men terug.
Je hormonen raken nog meer uit balans. Het lichaam gaat zuiniger om met energie, de stofwisseling wordt trager. Een volgende afvalpoging wordt nog moeilijker. De afvaller is gevangen in een vicieuze cirkel.
Wij helpen je de cirkel te doorbreken, je hormoonhuishouding weer in balans te brengen en je stofwisseling weer op gang te krijgen. Afvallen bereik je niet door weinig te eten en veel te bewegen.
Wat nodig is, is het aanleren van een gezond en verantwoord eet- en gedragspatroon, waar je permanent iets aan hebt, wat je meer energie geeft en je daardoor betere resultaten behaalt!
Maar wat houdt dit in? In de praktijk blijkt dat mensen toch minder goed weten wat nu gezond is en wat niet. Hoe doorbreek je jouw verkeerde eet- en gedragspatroon? En nog belangrijker hoe houd je dit vol. Natuurlijk mag je af en toe wel een biertje of een chocolaatje! Door jezelf af en toe te belonen hou je het vol, maar met mate.

Purity Health and Beauty maakt alleen gebruik van bewezen recepten, formules en aanpak. Indien je je 100% inzet en aan het advies houdt is er gegarandeerd resultaat!
Als jouw persoonlijke voedingscoach help ik je hierbij!

★ 8 Weken Fit & Slank Pakket:
(8 weken intensieve begeleiding door een personal coach, EMS Bodytec Personal Training, elke week wegen, recepten en op maat gemaakte voedingsschema’s): €350

Inbegrepen:
• Week 1: intakegesprek, meten & wegen, EMS Bodytec Personal Training
• Week 2, 3, 4, 5, 6 en 7: elke week een op maat gemaakt voedingsschema, wegen & EMS Bodytec Personal Training
• Week 8: meten & wegen, EMS Bodytec Personal Training

★ Kosten:
€350

Werkwijze

Living fit a happy

Purity brengt je weer in balans met een persoonlijk voedingsadvies.
Vooraf vragen wij jou een voedingsdagboek bij te houden. Het is namelijk belangrijk dat wij inzicht krijgen in je voeding- en leefpatroon om een analyse te maken. Tijdens het gesprek nemen we een uitgebreid vragenformulier door.
Je leert en ervaart hoe je je lichaam weer in balans kunt brengen en de controle terugkrijgt over je eigen vitaliteit.
Wij werken vanuit jouw klachten, wensen en doelen en geven een persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast kijken wij naar je totale leefstijl, want ook met de juiste beweging, slaap, ontspanning en zingeving in je leven voedt je jezelf optimaal.
Wij geven daarom ook beweegadvies.
Het is het resultaat dat telt maar ook de weg er naar toe moet leuk zijn.
Wij zullen dus tussendoor tips geven, mailen en opdrachten geven.

Purity Together!

Group of healthy fitness people isolated over white background.

8-weeks programma voor 2 personen

Het is bewezen dat afvallen samen met een vriend(in), buurvrouw(-man), collega of gezinslid extra motivatie en meer resultaat oplevert. Daarom biedt Purity nu het Purity Together programma aan. Een afslankprogramma van 8 weken voor 2 personen. Bijkomend voordeel is dat de kosten van dit programma beduidend lager liggen dan van een individueel programma.

Inbegrepen:
• Week 1: intakegesprek, meten & wegen, EMS Bodytec Personal Training
• Week 2, 3, 4, 5, 6 en 7: elke week een op maat gemaakt voedingsschema, wegen & EMS Bodytec Personal Training
• Week 8: meten & wegen, EMS Bodytec Personal Training

★ Kosten per persoon:
€262,50

Trouwplannen?

wedding

Wil jij slank en stralend je huwelijksdag beleven?
Purity introduceert het persoonlijke en intensieve afslank traject!

Inbegrepen:
– Intakegesprek
– Analyse voedingspatroon + voorbeeld dagmenu op maat
– 3x Voedings- en mentale begeleiding + EMS Bodytec Personal Training
– 3x Totale Body Scan
– Mailbegeleiding

★ Kosten: €175

Combinatie met bruidsmake-up is ook mogelijk!
Proefmake-up en bruidsmake-up op de dag zelf incl het Wedding afslank traject: €250

Supermarktsafari

Mandy-0559
Supermarktsafari:
De eerste stap naar een gezonder leven begint in je keukenkastjes. We nemen samen alles door wat je in de koelkast en in je voorraad hebt liggen en kijken wat er niet meer bij je nieuwe eetstijl hoort.
Voedselverspilling, daar houden we natuurlijk niet van.
Weet je zelf niemand die je gelukkig kunt maken met het overgebleven eten dan brengen wij dit namens jou naar de voedselbank.
Maar nu heb je lege kasten….op naar je plaatselijke supermarkt en samen boodschappen doen!
Hier gaan we op zoek naar nieuwe producten om op voorraad te houden en om heerlijke, makkelijke, en slanke gerechten mee te maken.

★ Kosten: €75 (90 min)

Wij zijn een SBB erkend Leerbedrijf

SBB-logo

Top