EMS Training

IMG_0134

EMS Bodytec Training – 20 Minuten Workout 
Een sessie van 20 Minuten staat qua effectiviteit gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool.
Kortom, een energieke en krachtige full body workout.
De EMS training is altijd inclusief persoonlijke begeleiding.
Het fijne van een EMS-training bij ons is dat je altijd persoonlijke aandacht krijgt. Je staat namelijk met maximaal 2 personen in een les. Zo kan de trainer zich altijd gefocust houden op jouw doel en de juiste uitvoering. Deze professional doet de oefeningen voor, let tijdens de uitvoering op de juiste houding en zorgt voor de juiste motivatie!

Heb je weinig tijd voor de sportschool maar wil je wel dezelfde resultaten?
Wil je niet harder sporten maar slimmer sporten?
Door middel van laagfrequente elektrische impulsen (EMS) worden alle spiergroepen in het lichaam effectief en intensief getraind. In de sportschool kun je per training maximaal 2 spiergroepen per keer trainen.
De EMS-techniek stelt je in staat om 8 spiergroepen te trainen in 1 sessie.

Bodytec Training is onder andere geschikt voor:

 • Afvallen en centimeters verliezen
 • Bevordert de spiergroei (ook na blessures van operaties)
 • Gezondheidsklachten verminderen als rug-, nek- en schouderklachten 
 • Figuurcorrectie op de BBB Gebieden
 • Huidverbetering (vermindering van cellulitis en spataderen). Verstevigen van het weefsel
 • Stofwisseling / verbranding en doorbloeding van huid en spieren
 • Voor het ondersteunen van je revalidatie (hernia, COPD)
 • Om je zwakke bekkenbodemspieren te versterken (na bv zwangerschap)
 • Kracht en reactievermogen. Meer energie en fitter lichaam
 • Disbalans in de spieren verhelpen
 • Fitter en gezonder voelen
 • Verbeteren van sportprestaties
 • Trainen ondanks een lichamelijke beperking

De meeste mensen weten dat je met een fit en krachtig lijf gezonder door het leven gaat. Ben jij je er van bewust dat een vitaal lijf minder risico’s loopt op allerlei verschillende lichamelijke complicaties? Bijna iedereen weet het, maar doet er niets aan, totdat het te laat is.

Hoe perfect zou een plek zijn waar je ultieme rust ervaart, waar je ultiem kunt ontladen, ultieme vorm van privacy kunt ervaren en ultieme focus kunt hebben. Dit alles ervaar je terwijl je aan jouw gezondheid en vitaliteit werkt. Onze Boutique is het ultieme kernpunt in jouw leven waar je dit gaat ervaren. Er is niets waar je afgeleid door raakt en terwijl je met je lichaam bezig bent kun je de rust opzoeken.

Boutique Studio

Bodytec Studio 2023

Body Relax

Heb je een lange dag gehad en wil je de stijfheid uit je lichaam laten verdwijnen? Doe eens een body relax work-out. Tijdens deze training richt je je op het versoepelen van het lichaam en de spanning in de spieren te verminderen. Je werkt daarnaast aan de verhoging van de vetverbranding en conditie.

Hii-Tec

De Hii-tec training is gericht op het bevorderen van de conditie, metabolisme en het verhogen van de vetverbranding. Je krijgt een strakkere huid, verhoging van de stofwisseling en de training stimuleert de langzame spiervezels. De training zorgt voor het verbeteren van de conditie en het versoepelen van de spierstijfheid of nek-, schouder- en rugklachten.

 • Arie Boomsma, Sylvie Meis, topsporter Usain Bolt en de profvoetballers van Bayern München trainen er o.a mee.

Te mooi om waar te zijn? Lees hier de wetenschappelijke onderzoeken en overtuig jezelf…

In de Media:

Video Link:    Arie Boomsma Bodytec

Video Link:    Chantal blijft slapen

Video Link:    Editie NL

Maak nu een afspraak:
info@purityhealthandbeauty.nl
Tel: 06-50852667

Wij werken met de beste EMS Bodytec apparatuur van het merk Miha Bodytec

Logo_miha_bodytec_sw_on_black_ger

EMS BODYTEC TRAINING IN DE MEDIA:

Grazia

12821507_10206052260051664_4708980848510499589_n

2145492 Purity poster.indd

bodytec in de media 2

bodytec media 3

bodytec media 6

bodytec media 4

bodytec media 5

bodytec media 1

 

VRAGEN:

Kan ik afvallen met Bodytec en hoeveel trainingen heb ik hiervoor nodig?

We kunnen vertellen dat je veel verbrand met deze korte workout. Hoeveel calorieën je daadwerkelijk verbrand is per persoon verschillend. Dit hangt volledig af van je bouw maar krachttraining is de meest effectieve manier van vet verbranden. Niet eens zozeer de workout zelf maar ons lichaam is 48 tot 72 uur aan het herstellen van kracht training waardoor je deze extra calorieën  verbrand.

Een Bodytec workout van slecht 20 minuten staat gelijk aan 3 uur intensieve kracht training.

Dit komt o.a. dat we 93% van onze spieren tegelijkertijd aanspannen. Met fitness train je spier voor spier en bij een goede workout heb je 30% van je spieren getraind. Met Bodytec train je dus eigenlijk alle spieren die je zelf kan aansturen. Ook de dieperliggende die ons lichaam juist zo sterk houden. Daarnaast trainen we de spieren nog intensiever dan bij reguliere krachttraining.

Ik kan dus snel afvallen met Bodytec?

Het antwoord op deze vraag is ja… Het is absoluut een effectieve manier en je zal in zeker gaan afvallen met Bodytec. Er zit echter wel een maar aan. Als je Bodytec vergelijkt met alle andere sporten is het zeer effectief voor afvallen of vet verbranden. Maar wil je echt blijvende resultaten neerzetten in je gewicht moet je deze winst vooral zoeken in de rest van de week. Namelijk in je voeding en in je leefpatroon.

Wanneer je 1 keer een Bodytec workout van 20 minuten doet in de week en de andere 10.060 minuten die deze week telt weinig veranderd kan je dus qua gewicht geen grote veranderingen verwachten.

Je gaat afvallen met Bodytec en het is een ideale en effectieve manier om je lichaam sterk en klachtvrij te houden maar om daadwerkelijk veel af te vallen moet er dus toch echt meer gebeuren.

Een strakker lichaam, meer spiermassa en een strakkere huid!

Je zal wel degelijk een strakker lichaam krijgen en ook vooral een strakkere huid. Bodytec stimuleert namelijk ook enorm de huid wat ideaal is voor mensen met cellulitis en andere huidklachten. Er zal dus wel degelijk veel veranderen als je Bodytec training doet.
In het gewicht merk je echter weinig verschil. Je vetpercentage zal naar beneden gaan maar je spierpercentage juist omhoog. Het verhogen van je spiermassa zorgt uiteindelijk ook voor een hogere verbranding. Spieren zijn namelijk de grootste calorie afnemer van ons lichaam.

Je zal dus een strakkere huid, een sterker en beter spierstelsel waardoor veel vage klachten al zullen verdwijnen en je verbranding zal omhoog gaan waardoor je dus ook meer vet verbrand.

Hoe krijg ik dit resultaat op de weegschaal dan wel?

Veel mensen die bij ons een traject starten is in combinatie met op maat gemaakte voedingsschema’s. Met dit programma leren we je alles op gebied van voeding en beweging, en creëren we de juiste mindset om die andere 10.060 minuten van de week ook goed in te delen. Je krijgt hier alle nodige kennis om een gezond en uitgebalanceerd leefpatroon te hanteren. Dit in combinatie met Bodytec training  zorgt voor optimaal resultaat.

Is afvallen je doel? Focus dan op gezondheid… 

Mensen denken vaak dat als ze willen afvallen, dat sport dus de oplossing zal zijn. Dit is ook uiteraard belangrijk voor je gezondheid maar als je bedenkt dat je voor het verbranden van 1 kg vet 12 tot 15 uur intensief moet hardlopen is dit dus niet de meest effectieve manier.

Focus vooral op gezondheid en creëer een goede balans in voeding, beweging en rust/ontspanning. Goed resultaat en een slank en energiek lichaam gaat enkel op als je in deze 3 een goede balans in vindt.

Leer dus vooral hoe je je leefstijl goed indeelt. Zorg dat je voldoende beweegt, zorg dat je een vorm van krachttraining hebt in de week. Dit kan eventueel d.m.v. Bodytec. Zorg dat je de voedingstoffen die je lichaam nodig heeft ook daadwerkelijk binnen komen, zorg voor voldoende ontspanning en een goede nachtrust. En als laatste: Geef het ook vooral de tijd. Iets wat je al je hele doet kan je niet in een paar maanden helemaal omgooien. Blijf tijd investeren in je gezondheid om echt op de lange termijn grote stappen te maken.

Wanneer je dit allemaal voor elkaar weet te krijgen zal je er uiteindelijk een energiek, slank en klachtvrij lichaam aan overhouden.

Bodytec training is een korte, zeer krachtige en effectieve workout waarbij elektrische impulsen onze spieren trainen en versterken. Alle spieren, dus ook de dieperliggende die normaal gesproken lastig te trainen zijn.

Veel lichamelijke en fysieke klachten zullen verdwijnen of afnemen als we zorgen dat we bezitten over een sterk spierstelsel. Omdat we door onze klachten vaak moeizaam ons lichaam kunnen belasten, is het moeilijk om ons lichaam aan te sterken. Met Bodytec training is het wel mogelijk om dan ons lichaam te versterken en spiermassa op te bouwen.

Uiterlijke effecten door EMS (Bodytec training)

Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig worden geactiveerd zorgt deze training voor een betere stofwisseling. Ook reguleert de trainingsmethode uw gewicht. Krachtige spier inspanningen stimuleren de aanmaak van collageen. Dat heeft een positief effect op de doorbloeding van uw huid. U krijgt een strakkere huid en eventuele cellulitis neemt af.

Relatieve contra-indicaties

Personen met de onderstaande indicaties raden wij aan om, voordat er gebruik wordt gemaakt van Miha Bodytec, de behandelende arts of specialist om toestemming te vragen:

 • Tumoren
 • Tuberculose
 • Vaataandoeningen
 • Bloedingen, aanleg tot bloedingen (hemophilia)
 • Neurologische aandoeningen
 • Huid intolerantie
 • Diabetes mellitus
 • Epilepsie
 • Rug hernia of liesbreuk

Contra-indicaties

Indien u zich herkent in onderstaande situatie(s) dan raden wij af te trainen met Miha Bodytec.

 • Zwangerschap
 • Dragen van een pacemaker
 • Ontstekingen (bacterieel of viraal)

Overbelasting

Herstel is minstens zo belangrijk als training. Vermijd daarom overbelasting. Miha Bodytec is een intensieve trainingsvorm en dient als zodanig ingepast te worden in een (bestaand) trainingsschema. Wij raden in ieder geval het volgende aan:

Train niet met Miha Bodytec wanneer er dezelfde dag getraind is met maximale of een grote fysieke belasting.

Wij raden af om de dag na Miha Bodytec training de getrainde spiergroepen nogmaals (intensief) fysiek te belasten.

 

Top